TARJOLLA SAIRAALAN SIISTEINTÄ TYÖTÄ

Kymsote konserniin kuuluva Kastek Oy Puhtaushuolto tuottaa puhtaus- ja ateriapalveluita Kymsoten kohteissa Kymenlaaksossa. Puhtaushuolto työllistää noin 250 puhtausalan ammattilaista, joista Kymenlaakson keskussairaalassa työskentelee noin 140 sairaalahuoltajaa.

Meillä on nyt Kotkassa haku päällä! Jos omaat oikean asenteen, olet asiakaspalveluhenkinen, teet työsi reippaasti ja aurinkoisesti, saatat olla etsimämme vastuunkantaja vahvistamaan tiimiämme!

Voit olla alan ammattilainen, opiskelija, tai välivuotta pitävä, kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuksiin voidaan valita myös alasta kiinnostunut henkilö. Sairaalaympäristössä toimiessasi teet työsi tarkasti, ripeästi ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Eduksi katsotaan alan koulutus ja työkokemus, sekä hygieniapassi.


Tarjoamme sinulle

- kokoaikatyön
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvät työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan

Odotamme sinulta

- hyvää suomen kielen taitoa
- sitoutumista vuorotyöhön
- positiivista asennetta
- vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- luotettavuutta

Kymenlaakson keskussairaalassa sairaalahuoltajat työskentelevät 2- tai 3-vuorotyössä maanantaista sunnuntaihin. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan pelkkää päivätyötä.

Sairaalahuoltajan työ on erilaista riippuen työkohteesta, mutta työskentelitpä sitten yleisissä tiloissa, vuodeosastolla tai leikkaussalissa, saat hyvän perehdytyksen Hautomossa, joka on palkittu Suomen Siivousteknisen liiton Vuoden 2019 Siivoustekona. Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia.

Palkkaamme kesän ajaksi noin 15 määräaikaista sairaalahuoltajaa, sijaisuudet ovat eri pituisia ja tarve voi jatkua kesän jälkeenkin. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa ja AVAINTES -työehtosopimusta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Olemme savuton työpaikka.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Bettina Hartikainen puh. 040 489 8786
Palveluesimies Minna Kuitunen puh. 044 223 1257
Yhteydenotot arkisin klo 9.00 - 10.00 välillä.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä.

Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. Laadun tekevät huippuammattilaiset.

Kastek Oy Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.

www.kastek.fi