Tarkastusarkkitehti - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, viihtyisä ja toimiva Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut. Rakennusvalvonta edistää, opastaa ja valvoo laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä ja säilymistä.

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden rakennusvalvonnassa on uudelleen haettavana TARKASTUSARKKITEHDIN vakinainen virka.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat rakennuslupavalmistelu, suunnittelun ohjaus ja tarkastus sekä toiminta tarkastusarkkitehtitiimin jäsenenä kaupunginarkkitehdin alaisuudessa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää kokemusta rakennussuunnittelijan ja vastuullisen projektiarkkitehdin tehtävistä. Eduksesi luemme monipuolisen uudis- ja korjaushankkeiden suunnittelukokemuksen, pääsuunnittelukokemuksen sekä tietomallintamisen ja maankäytön suunnittelun tuntemuksen.

Tarkastusarkkitehtinä teet merkittävää työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa osaava ja mukava työyhteisö. Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7169/2021. Hakemukset on toimitettava 20.9.2021 klo 15.00 mennessä. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginarkkitehti Janne Rajala, p. 044 703 2703 ja rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä, p. 044 703 2721. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontatoimi

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Rekommenderade jobb