Tarkastusinsinööri - Kangasalan kunta

Tarkastusinsinööri

Tarkastusinsinöörin vakituinen virka teknisen keskuksen ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueella.

Tarkastusinsinöörin tehtävään kuuluvat maakäyttö- ja rakennuslain mukaisten rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien lisäksi erityisinä painopistealueina rakennusrekisterin ylläpito, rakennetun ympäristönvalvonta ja maisematyöluvat. Työtehtävät vaativat liikkumista oman kaupungin alueella, joten oma auto on välttämätön.
Odotamme oma-aloitteista, luotettavaa, pitkäjänteistä ja jämäkkää toimintaotetta. Arvostamme yhteistyökykyisyyttä ja sosiaalista taitavuutta. Tehtävä edellyttää kokemusta toimialan sähköisistä järjestelmistä.

Tarkastusinsinöörin kelpoisuusvaatimus on säädetty maankäyttö- ja rakennusasetuksen (895/1999) 4 §:ssä tai saman asetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksessä. Lisäksi edellytetään käytännön kokemusta toimialan viranomaistehtävien hoitamisesta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ympäristöpäällikkö Tuomo Antila, p. 050 550 9739 ja rakennustarkastusinsinööri Johanna Venäläinen, p. 050 550 9088 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tutustu työnantajaan