Tarkastusinsinööri

Haemme Kouvolan kaupungin rakennusvalvontaan tarkastusinsinööriä.

Pääasialliset tehtävät ovat rakennusvalvontaviranomaisen (rakennus- ja ympäristölautakunta) siirtämät päätös- ja katselmustehtävät rakennusvalvonnan tehtävissä. Päävastuualueeseen kuuluvat tarkastusinsinöörin tehtävät ja lisäksi tehtävät muiden kaupunginosien alueilla, esim. lomansijaisuuksien yhteydessä. Tarvittaessa osallistut rakennus-, toimenpide- ym. lupahakemusten valmisteluun yhdessä lupavalmistelijoiden kanssa sekä työ sisältää rakennetun ympäristön valvontatehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva talonrakennusalan korkeakoulututkinto (rakennusinsinööri AMK, insinööri AMK tai DI-tutkinto) tai opistoasteen rakennusinsinöörin tutkinto ja riittävä työkokemus talonrakennusalalta. Hakijan kokemus talonrakennusalan suunnittelusta (rakenne- tai arkkitehtisuunnittelu) ja työmaakokemus on suositeltavaa virkatehtävän hoitamiseksi.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ammattialalisää ja HK-lisää.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa ajassa nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän motivoituneessa ja reipashenkisessä työyhteisössä.

Hakuaikaa on jatkettu 13.4.2020 asti. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Rakennusvalvontajohtaja Tapani Ryynänen, puh. 02061 58353, tapani.ryynanen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Asuminen ja ympäristö, Rakennusvalvonta
Osoite: Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.