Teamansvarig för Help-turistrådgivare, sommarjobb - Borgå stad

Turism- och marknadsföringsenheten i Borgå stad söker en teamansvarig för Borgå Help-turistrådgivare för sommarsäsongen 4.5-30.8.2020. Endast de sökande som kan jobba under hela säsongen beaktas.

Sommarturistbyrån i Gamla kaplansgården öppnas måndagen den 1.6. I maj jobbar du med att planera och förbereda verksamheten för sommarsäsongen. Du är även med och lära Borgå Help- turistrådgivaren och du spelar en viktig roll i att höja stämningen i teamet. Som teamansvarig leder du ditt team till topprestationer genom att föregå som ett gott exempel. Du ansvarar att den dagliga operativa verksamheten fungerar smidigt.

Ditt arbete handlar om att möta turister och ge dem råd ute på stan i centrum samt på sommarturistbyrån i Gamla kaplansgården. Till uppgifterna hör också att producera innehåll på sociala medier, såsom Instagram. Som Borgå Help-turistrådgivare har du med dig en GPS-apparat. Med hjälp av en digital tjänst kan turister se på kartan var den närmaste turistrådgivaren finns.

I arbetet krävs goda kunskaper i finska, engelska och svenska eller ryska. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

En framgångsrik skötsel av arbetet förutsätter att du på eget initiativ kan börja tala med turister och att du har intresse för att bekanta dig med det mångsidiga turismutbudet i Borgå. Sökanden bör vara myndig. Av sökanden förutsätts minst några års erfarenhet av kundbetjäning. Tidigare erfarenhet av chefsuppgifter räknas som merit.

Turistinformationen har öppet sju dagar i veckan må-fr kl. 10-18 och lö-sö kl. 11-17. Arbetet omfattar kvälls- och veckoslutsarbete.

Lönen är 2 120 €/månad. Prövotiden är en månad.

Skicka din ansökan senast fredagen 21.2.2020 före kl. 15.00 via länken Sök nu, (inga ansökningar per e-post)

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information ger marknadsföringsplanerare Tanja Peisala, tfn 040 489 9802, tanja.peisala@porvoo.fi (inga ansökningar per e-post)

Turism- och marknadsföringsenhet
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå - här gör människorna staden.