Teatterinjohtaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupunki hakee teatterinjohtajaa määräaikaiseen (3+1 v) tehtävään. Hakuaikaa on jatkettu 31.7.2021 saakka. Aikasemman haun perusteella tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Kemin kaupunginteatteri on seutukunnan ainoa ammattiteatteri ja vakituista henkilökuntaa on 28. Kemin kaupungissa on noin 20 000 asukasta ja Kemi-Tornio talousalueella lähes 60 000.

Kaupunginteatteri kuuluu Kemin hyvinvointitoimialan vapaa-aikapalveluihin kirjaston, musiikkiopiston, museoiden, tapahtumatoimiston, nuorisotyön sekä hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan edistämisen kanssa.

Haemme joukkoomme teatterinjohtajaa, jolla on valmiuksia kehittää kokonaisvaltaisesti teatteritoimintaa sekä organisaatiouudistuksen että muiden kehittämistoimien kautta linjattavien muutosten ja uudistusten suuntaan. Omaat hyvän organisointikyvyn, olet ratkaisukeskeinen, neuvottelutaitoinen ja sinulla on kyky johtaa henkilöstöä vuorovaikutteisesti.

Edellytämme johtajalta:
- teatterialan korkeakoulututkintoa tai alan aiempaa vastaavaa tutkintoa
- riittävää teatterialan työkokemusta
- riittävää johtamiskokemusta
- riittävää kokemusta talousjohtamisesta
- asiantuntemusta sekä organisointi- ja toimeenpanokykyä pitkän tähtäimen suunnittelussa

Toimen täyttämisessä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Toimeen haetaan anonyymisti Kuntarekryn kautta. Ansioluettelo tai CV sekä opinto- ja työtodistukset pyydetään nähtäväksi mahdollisen haastattelukutsun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/kulttuuri/teatteri/
http://www.keminteatteri.com/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaisa Rauvala, vt. sivistysjohtaja, kaisa.rauvala@kemi.fi, 0407418946
Anne Toppari, vt. kulttuuriosaston päällikkö, anne.toppari@kemi.fi, 0407564426

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Sivistystoimi

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Kauppakatu 27, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb