Teatterinjohtaja - Kajana stad

Etsimme teatterinjohtajaa vahvistamaan kunnianhimoista ja taiteellista työyhteisöämme.

Teatterinjohtajalta edellytämme teatteritaiteen ammattilaisuutta, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännössä osoitettua johtamistaitoa.

Taiteellisen näkemyksen lisäksi arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja tasa-arvoista sekä innostavaa johtamistapaa. Haluamme näkyä sekä Kainuussa että valtakunnallisesti ja olla osa yhteiskunnallista keskustelua. Vahvuutemme ovat intohimoiset ja ammattitaitoiset ihmiset. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Kajaaniin.

Teatterinjohtajan toimi täytetään määräajaksi, alkaen 1.1.2023. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 30.9.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn.

Lisätietoja

http://www.kajaaninteatteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maria Tolonen
044 7100 072
hallintopäällikkö-tuottaja
Kajaanin kaupunginteatteri

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin kaupunginteatteri

Kajaanin kaupunginteatteri — alueteatteri on Kainuun ainoa vakituista esitystoimintaa harjoittava ammattiteatteri. Yhtenä maamme kiinnostavimmista teattereista se tuottaa teatterielämyksiä kajaanilaisille ja koko Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan asukkaille.   Vuosittain toteutetaan noin 300 esitystä, joista kolmasosa on kiertue-esityksiä. Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää.


Osoite: Kauppakatu 14, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb