Teatteripuuseppä

Lappeenrannan kaupunginteatterissa lavasteet ovat aina olleet näyttämön kruunu!

Haemme nyt ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme

teatteripuuseppää.

Teatteripuuseppänä vastaat osaltasi esitysten korkeasta laadusta lavasterakentamisessa. Olet vahva puukäsityön taitaja ja osaat soveltaa ammatillista osaamistasi myös muihin lavastetyössä käytettäviin materiaaleihin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tai soveltuvista tehtävistä. Sinulla on paineensietokykyä, kykenet reippaaseen itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet samalla yhteistyökykyinen. Myös hyvä visuaalinen ja tekninen ideointikyky on tässä tehtävässä välttämättömyys.

Toimi täytetään 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.

Lappeenrannan kaupunginteatterille osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee tehdä ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset voi myös toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin osoitteella Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta; kuoreen merkintä: Teatteripuuseppä.

Hakuaika päättyy 26.5.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Marko Sorsa, puh. 040 771 5230 tai toiminnanjohtaja Maarit Welin, puh. 040 353 9535.

Lisätietoja

Kaupunginteatteri

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen ja hyvän tuottaminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme.

Lappeenranta on myös ympäri vuoden vireä kulttuurikaupunki, jonka ennakkoluulotonta mainetta ilmentää aivan keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen vuonna 2016 avattu kaupunginteatteri. Se on paitsi sijainniltaan myös tilaratkaisuiltaan uraauurtava, sillä kaikki osaset pukuhuoneista ja vaihtokulisseista lähtien loksahtavat loistavasti lavan tasolle.

Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialalle sijoittuva kaupunginteatteri on Etelä-Karjalan johtava ammattiteatteri, jossa on korkea ammattitaito ja osaaminen. Arvostamme yhdessä tekemistä; jokaisen panostus ja oma erikoisosaaminen ovat meille yhtä tärkeitä. Teatterissamme jokainen on ansainnut luottamuksen, jokainen kantaa vastuunsa sekä yksilönä että ryhmänä. Haluamme tarjota katsojille ikimuistoisia elämyksiä.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukiokoulutuksesta, sekä nuorisotoiminnasta ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Joukkoomme kuuluu 1700 osaajaa, jotka luovat perustaa lappeenrantalaiselle hyvinvoinnille, sivistykselle ja elinvoimalle. Arvojamme ovat oppiminen ja ihmisenä kasvaminen, yhdenvertaisuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Nimilyhenteemme HySi kuvaa keskeistä toimintatapaamme eli kannustamista. Hyvä Sie!

Lappeenranta on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Suggested jobs