Tekniikan koulutuskoordinaattori Assi-sairaalan rakennushankkeeseen

Ansök senast  31.7.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tule mukaan Assi-sairaalan käyttöönoton ja vastaanoton kouluttamiseen tekniikan puolelle!
Olet osa tekniikan tiimiä ja sinun tehtäviisi kuuluvat tekniikan henkilöstön perehdytysmateriaalin tekeminen ja osallistuminen Assi Ahveniston sairaalan vastaanottoon ja muuttoon.

Koulutuskoordinaattorina tuotat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua hyvinvointialueen teknisille yksiköille ja sidosryhmillemme. Työssäsi pääset vastaamaan uuden sairaalan teknisestä koulutusmateriaalista ja tämän prosessin kehittämisestä.

Assi-rakennushanke valmistuu vuoden 2025 lopussa, ja asiantuntijatehtävässä luot perehdytysmateriaalia testaus- ja koekäyttövaiheesta jo syksystä 2024 alkaen. Määräaikainen työsopimus tehdään 2.9.2024 alkaen 12 kk. Työpäiväsi sisältävät työmaaympäristössä toimimista ja kehittämistä yhteistyössä koulutus- ja perehdytystiimin kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:
• Kokemusta uuden rakennuksen käyttöönotosta ja viestinnästä
• Kokemusta vastaavista työtehtävistä julkisissa sote-rakennuksissa
• Kokemusta sairaalaympäristöstä
• Innostusta oman ammattitaidon kehittämiseen
• Monipuolista osaamista ja asennetta ison työtehtävän hoidossa
• Teknisten järjestelmien tuntemusta
• Aikaisempaa kokemusta videomateriaalin tuottamisesta ja työskentelystä julkishallinnossa (katsotaan eduksi)
• Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• Kykyä tuottaa selkeää materiaalia ja hahmottaa uusia mahdollisuuksia

Työ mahdollistaa osittain etätyön tekemistä.

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisen tehtäväkentän
• Loistavat työkaverit
• Mahdollisuuden työskennellä osana mielenkiintoista Assi-hanketta
• Vaikutusmahdollisuudet työtehtäviesi aikatauluihin ja toteutustapaan
• Asiantuntijaryhmän tuen

Hyvinvointialueella on tarjolla monipuolisesti henkilöstöetuuksia, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu. Hämeenlinnasta on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen hyvinvointialueella on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Palkkaus ja ehdot:
• Tehtäväkohtainen palkka on 3680 €/kk, johon lisäksi tulee työkokemuksestasi riippuen kokemuslisä 0-8%, ja tämän lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää.
• Tehtävässä vaaditaan vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta tai vastaavaa sekä soveltuvaa työkokemusta.
• Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät HYVTES-työehtosopimuksen mukaan.
• Käytössä on kuuden kuukauden koeaika.
• Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoa turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy www.supo.fi.

Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Liity asiantuntevaan ja sydämelliseen joukkoomme!


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Kiinteistöpäällikkö Jukka Tuominen, p. 040 716 2085, jukka.tuominen@omahame.fi.

Vastaan kyselyihin puhelimitse 20.6. kello 12:00-13:30 tai 25.7. kello 12:00-13:30.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare