Skip to main content
test
Tekninen asiantuntija - Rauman kaupunki

Teknisen asiantuntijan tehtäviin kuuluu sähköisen ja paperisen arkistoinnin ylläpito ja kehittäminen, tilapalveluiden hankinta-asioiden käytännön töiden hoitaminen, avustavat suunnittelu-, rakennuttamis- ja toimitilapalvelutehtävät, sisäisten ja ulkoisten vuokrasopimusten laadinta, sekä muut yleisluontoiset tehtävät tilapalveluissa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. tradenomi, insinööri).

Hakemuksen jättäminen: Sähköisesti järjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi/rauma)

Lisätietoja

http://kuntarekry.fi/rauma

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tilapalvelujohtaja Olli-Pekka Kumpula, puh. 044 403 3000.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, tilapalvelut rakennuttaminen ja toimitilapalvelut

Rauman kaupungin tilapalvelut-palvelualue hoitaa kaupungin suorassa omistuksessa olevien talokiinteistöjen ja osakehuoneistojen omistajan rooliin liittyvät tehtävät. Päätehtäviä ovat kokonaisalaltaan n. 270.000 brm2:n ja tilavuudeltaan n. 1.300.000 m3:n rakennuskannan kunnossa- ja ylläpito sekä kaupungin toteuttamien uudis- ja peruskorjaushankkeiden rakennuttaminen.

Rauman kaupungin tilapalveluiden käyttötalouden toimintamenot ovat vuonna 2023 arviolta noin 30,4 milj.€ ja toimintatulot noin 29,5 milj.€. Rauman kaupungin tilapalveluiden toteutettavaksi suunnittelut tilainvestoinnit ovat vuonna 2023 yhteensä 39,5 milj.€.

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb