Skip to main content
test
Tekninen assistentti (vakanssinumero 717003) - Grankulla stad

Tehtävä sisältää talonrakennushankkeiden avustavia tehtäväviä mm. kilpailutukset, sopimukset, muistiot, pöytäkirjat, luovutusaineistot ja urakka- ja rakennustietojen toimittaminen verohallintoon ja vakuutusyhtiöön. Lisäksi työhön sisältyy muita toimistotehtäviä liittyen mm. sähköisen huoltokirjan päivittämiseen sekä yksikön sihteerin tilapäiseen sijaistamiseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva tekninen koulutus tai työkokemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä hyvät tietotekniset taidot (Microsoft Office ohjelmat) ovat välttämättömät. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on oma aktiivisuus ja halu oppia uutta. Osaamisen ja kokemuksen karttuessa on myös mahdollista muokata toimenkuvaa tai edetä vaativimpiin tehtäviin.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan hakijan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuttajapäällikkö Tomi Salminen, 050 4115905 (etunimi.sukunimi@kauniainen.fi) tai kotisivuiltamme www.kauniainen.fi.
Haku tapahtuu sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kauniainen.fi/rekry.

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yhdyskuntatoimi, Tilapalvelut

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva noin 10 000 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupunki omistaa 36 julkista rakennusta ja 56 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on n. 71 500 m2. Tilakeskuksen tulosalue huolehtii kaupungin omistuksessa olevasta kiinteistökannasta ja talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Haluatko sinä olla mukana rakentamassa Kauniaista kanssamme?


Osoite: Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb