Skip to main content
test
Tekninen ICT_tukihenkilö, käyttäjäpalvelut - Porin kaupunki

Porin kaupungin ICT-yksikkö hakee teknistä ICT-tukihenkilöä käyttäjäpalveluiden asiakastiimiin (Service Desk).

Työhön kuuluu teknisten palvelupyyntöjen vastaanottaminen ja käsittely. Työssä käsitellään asiakkaiden palvelupyyntöjä puhelimitse sekä etähallintatyökalun ja sähköpostin välityksellä. Palvelupyynnöt voivat liittyä esimerkiksi ohjelmistoihin, käyttöjärjestelmiin, käyttäjähallintaan, työasemiin sekä mobiili- ja oheislaitteisiin. Tehtäväkokonaisuuteen liittyy myös myöhemmin määriteltävä vastuu sovitusta käyttäjäpalveluiden järjestelmäkokonaisuudesta.

Tehtävässä toimimiseen vaaditaan soveltuvaa ICT-alan koulutusta (esim. datanomi, tradenomi, insinööri) tai vastaavaa osaamista työkokemuksen perusteella. Teknisellä ICT-tukihenkilöllä on oltava tietämystä Windows-käyttöjärjestelmistä ja Microsoft 365 -ympäristöjen hallinta- ja ylläpitotehtävistä.

Työ on vahvasti toimimista asiakasrajapinnassa, joten tehtävään soveltuvalla henkilöllä tulee olla erinomaiset asiakaspalvelu- ja kommunikointitaidot. Työtehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, hyvää ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä, tiimityöskentelytaitoja ja B-luokan ajokorttia.

Arvostamme kokemusta käyttövaltuushallinnasta, todentamisesta ja IDM/IAM-järjestelmistä.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten
- Joustavat työajat
- Epassi Flex, joka sisältää liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun
- Työkokemuksen perusteella jopa 7,5 viikon vuosiloma (KVTES)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

IT-päällikkö, Kari Kirsi, kari.kirsi@pori.fi, p. 044 701 1147

Lisätietoja

Porin kaupunki, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, ICT-yksikkö

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb