Tekninen johtaja

Leppoisa Kristiinankaupunki hakee teknistä johtajaa!

Tiesitkö, että moni työmarkkinoiden mukavimmista, kiinnostavimmista ja mielekkäimmistä töistä löytyy kunnista? Kristiinankaupungissa on avoinna Suomen tärkein työ juuri sinulle. Kristiinankaupunki on yksi Suomen pienistä kunnista, jossa ihmiset ovat lähellä toisiaan ja etäisyydet ovat lyhyitä. Työ Kristiinankaupungissa tarjoaa sinulle haasteita, mahdollisuuksia kehittyä ja vaikuttaa. Työn hakeminen saattaa olla elämäsi paras päätös!

Kristiinankaupungilla on pitkä historia. Täältä purjelaivat seilasivat 1700- ja 1800-luvuilla maailmalla tuoden palatessaan raaka-aineita kaikista maailman kolkista. Museoviraston mukaan Kristiinankaupungin keskusta on parhaiten säilynyt suurvallan aikainen ruutukaavakaupunki. Kaupungin puutalokeskusta ei ole koskaan palanut ja rakennukset ovat peräisin eri aikakausilta. Nykyaika näkyy laadukkaana perustuotantona ja panostuksena uusiutuvaan energiaan. Täällä on hyväksytty tuulivoimakaavat, jotka mahdollistavat yli 120 tuulivoimalan rakentamisen.

Yhdyskuntarakentamisen palvelualueen toiminta käsittää kaavoituksen, kunnossapidon ja rakentamisen, kiinteistönhoidon, tiet, kadut ja puistot, kaupungin metsät ja vesialueet. Haemme nyt sinua, joka haluat toimia tämän toiminnan johtajana!

Tarjoamme sinulle jännittävää ja kehittävää työtä, jossa saat työskennellä moninaisten asioiden parissa. Sinulla tulee olemaan mahdollisuus tutustua moneen kiinnostavaan toimialaan ja osallistua kuntamme kehittämiseen.

Teknisenä johtajana johdat n. 60 kanssatyöntekijää. Tämä tarkoittaa, että sinulla on toiminnan kokonaisvastuu. Kaupungin kaavoittajana vastaat lisäksi kaupungin kaavoituksesta. Tällä hetkellä kaavoitustyö hoidetaan konsulttityönä ja ostopalveluna.

Haemme sinua, joka haluat kehittää toimintaamme ja kanssatyöntekijöitämme. Olet joustava, asiakaskeskeinen ja olet aidosti halukas työskentelemään aktiivisesti kaupungin parhaaksi. Hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä tehtävän kannalta. Viran täyttämisen yhteydessä arvostetaan myös hyvää viestintä- ja esiintymistaitoa.

Kelpoisuusvaatimukset: virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai virkaan soveltuva korkeakoulututkinto (AMK) sekä perehtyneisyys viran tehtäväalueeseen ja käytännössä osoitettu johtamistaito.

Kielitaitovaatimus: hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain vaatimusten mukaisesti (424/2003).

Ansioksi luetaan:
- kokemus kunnallishallinnosta sekä kaavoitus- ja kehitystehtävistä
- dokumentoitu kokemus tuloksellisesta toiminnasta ja tehtävään riittävät taloustiedot
- yhteistyö- ja neuvottelutaitoa.

Mahdollisuus etätyöhön 1-2 päivänä viikossa.

Koeaika: 6 kuukauden koeaikaa voidaan soveltaa.

Selvitys terveydentilasta: hyväksyttävä selvitys hakijan terveydentilasta

Hakuaika päättyy 28.9.2020 klo 16.00. Virka otetaan vastaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

HUOM! Hakemukseen liitetään kopiot tutkintotodistuksista sekä kielitodistuksesta, mikäli se ei sisälly todistukseen.

Lisätietoja

https://www.kristiinankaupunki.fi
https://www.kristinestad.fi/kaupunki-kehitys-ja-hallinto/muuta-kristiinankaupunkiin/

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Mila Segervall, puh. 040 525 8523 tai mila.segervall@krs.fi

Yhdyskuntarakentamisen palvelualue
Osoite: PL 13, 64101 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa.

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.