Tekninen johtaja

Teknisenä johtajana vastaat kunnan teknisen toimialan kokonaisuudesta käsittäen palvelutoiminnan, talouden hallinnan ja toiminnan kehittämisen sekä aktiivisen seurannan. Tehtäviisi kuuluvat myös teknisen lautakunnan kokousasioiden valmisteluun ja täytäntöönpanoon liittyvät tehtävät. Osastopäällikkönä toimit lautakunnan esittelijänä. Olet osa johtoryhmää ja esimiehenäsi toimii pormestari.

Edellytämme:

- virkaan soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa

- aiempaa kokemusta rakentamisen, yhdyskuntatekniikan tai muiden teknisten palvelujen alueelta

Arvostamme:

- esimiestaitoja

- strategista kehittämisotetta

- kunnallishallintoon ja -talouteen liittyvää kokemusta

- käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä

- kokemusta julkisten hankintojen tekemisestä ja ostopalvelujen johtamisesta

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn pienessä ja joustavassa työyhteisössä. Virka täytetään toistaiseksi voimassaolevana ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Viran hoitaminen on mahdollista aloittaa vaikka heti.

Toimita kunnanhallitukselle osoitettu hakemuksesi kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy maanantaina 30.11.2020 klo 12:00.

Lisätietoja

http://www.puolanka.fi

Tutustu työnantajaan

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää! Yhteydenottoihisi vastaavat pormestari Harri Peltola, puhelin 0400 214 390, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@puolanka.fi ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja Marketta Moilanen, puhelin 040 7022928, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@puolanka.net, vastaamme myös WhatsApp-viesteihisi.

Puolangan kunta, Hallinto
Osoite: Maaherrankatu 7, 89200 Puolanka

Pidätkö neljästä oikeasta vuodenajasta ja kauniista puhtaasta luonnosta? Olemme pieni 2500 asukkaan kunta, joka kaksinkertaistaa väkilukunsa vapaa-ajan asukkaiden myötä. Kuntakeskuksesta löydät myös erinomaisesti toimivat peruspalvelut. Jos tykkäät monipuolisista työtehtävistä hyvässä työyhteisössä, niin tule Puolangalle.