Tekninen johtaja

Hausjärven kunnanhallitus julistaa haettavaksi teknisen johtajan viran.
Tekninen johtaja on teknisen toimen toimialajohtaja ja vesihuoltolaitoksen johtaja. Hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja teknisen lautakunnan esittelijä. Lisäksi hän vastaa kunnan tie- ja katuverkosta sekä yleisistä alueista ja teknisten palveluiden taloudesta.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva kokemus sekä käytännön perehtyneisyys tekniseen toimialaan.
Viran täytössä arvostamme kunnallishallinnon tuntemusta sekä talous-, hankinta- ja sopimusosaamista. Kokemus rakennuttamistehtävistä on eduksi.
Arvostamme ammatillisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä ilmaista itseään kirjallisesti ja suullisesti sekä innovatiivista toimintoja kehittävää otetta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Haastateltaville voidaan järjestää soveltuvuustestit. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme virassa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Viran tehtäväkohtainen palkka on 5500 €/kk.

Hakemus kaikkine liitteineen tulee jättää 24.1.2021 klo 12 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmässä: http://www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteinä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon. Hakemuksia ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
Kunnanjohtaja Pekka Määttänen, p. 040 767 6488
Kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Jari Mäkinen, p. 040 311 3384
Kunnanhallituksen 2. varapuheenjohtaja Risto Tiippana 044 556 3803
Aluemestari Jukka Heikkilä, p. 040 330 6816
Lisätietoja Hausjärven kunnasta: www.hausjarvi.fi, Facebook ja Instagram @hausjarvenkunta

Hausjärven kunta, kunnanhallitus
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on yli 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.