Tekninen johtaja - Kannuksen kaupunki

Kannuksen kaupunki hakee
TEKNISTÄ JOHTAJAA

teknisten palveluiden toimialajohtajaksi sekä organisoimaan ja kehittämään kaupunkikuvaa, turvallista ja viihtyisää asuinympäristöä sekä toimivia ja terveitä kiinteistöjä.

Tekninen johtaja vastaa teknisten palveluiden osastosta ja kiinteistöpalveluista sekä toimii teknisten palveluiden lautakunnan valmistelijana ja esittelijänä. Tekninen johtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, perehtyneisyys toimialaan ja kokemusta johtamistehtävistä. Suunnittelu- ja rakennuttajaosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä.

Virka täytetään toistaiseksi 1.9.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 30.7.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi:n sähköisen hakemuslomakkeen kautta (työavain 368338). Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Jussi Niinistö, puh. 044 4745 236

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Teknisten palveluiden osasto

Kannus on virkeä noin 5500 asukkaan kaupunki Keski-Pohjanmaalla. Sijaintimme on hyvä, etäisyys naapurikaupunkeihin on noin 40 kilometriä. Tarjoamme hyvät peruspalvelut asukkaille ja yrityksille. Kannus on turvallinen paikka asua ja maaseutumainen miljöö tarjoaa asumiseen ja elämiseen omaa tilaa ja mahdollisuuksia. Hyvät vapaa-ajanpalvelut houkuttavat harrastamaan ja liikkumaan Kitinkankaan alueelle.

Kaupungin strategian mukaisesti pidämme talouden kunnossa ja kehitämme palveluita yhteistyössä alueellisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluluidemme tärkein voimavara. Tervetuloa töihin meille!


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Rekommenderade jobb