Skip to main content
test
Tekninen johtaja - Mynämäen kunta

Mynämäen kunta on vireä maaseutukunta puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta.

Haemme työyhteisöömme uutta teknistä johtajaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden uudistaa kanssamme kunnan toimintaa. Sosiaali- ja terveystoimen ja pelastuspalveluiden uudistuksen toteutuessa kunnissakin on aika tarkastella kuntaan jääviä palveluja uudella tavalla.

Tekninen johtaja toimii teknisen osaston osastopäällikkönä ja teknisen lautakunnan esittelijänä sekä MRL:n 20 §:ssä tarkoitettuna kaavoittajana. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus kaavoitus-, rakennuttamis- ja yhdyskuntasuunnittelutehtävistä sekä kokemus vaativista esimiestehtävistä. Kunnallishallinnon tuntemus, oma-aloitteisuus ja kyky kehittää toimintaa yhdessä työyhteisön kanssa luetaan hakijalle eduksi.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy kunnallisen alan teknisen sopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 3.10.2022 klo 9.00.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Seija Österberg, puh.044 783 7300 tai seija.osterberg@mynamaki.fi

Lisätietoja

https://www.mynamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Seija Österberg, puh: 044 783 7300 tai seija.osterberg@mynamaki.fi

Lisätietoja

Mynämäen kunta, Hallinto-osasto

Mynämäki on vireä maaseutukunta puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Kunnassa on laadukkaat opetustoimen ja varhaiskasvatuksen palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Vehmaantie 111, 23100 Mynämäki

Rekommenderade jobb