Skip to main content
test
Tekninen johtaja - Akaan kaupunki

Nykyisen viranhaltijamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

TEKNISTÄ JOHTAJAA

1.3.2023 lukien tai sopimuksen mukaan.

Akaassa on tekeillä ja tehty mittavia hankkeita, joten meillä pääset heti osoittamaan intosi kehityshankkeiden johtamisessa yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Akaassa tarjoamme siis teknisen toimialan monipuolisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden päästä osaksi elinvoimaisen Akaan strategista kehittämistyötä.

Akaan kaupungin tekninen toimi koostuu teknisen toimen hallinnosta, tilapalveluista, alueiden kunnossapitopalveluista sekä siivous- ja ruokapalveluista. Teknisessä toimessa on vakinaista henkilöstöä noin 80 ja suoria alaisia on kuusi.

Tekninen johtaja johtaa teknistä toimialaa ja vastaa sen hallinnosta, taloudesta ja henkilöstöstä. Hän toimii teknisen lautakunnan ja eri rakennustoimikuntien esittelijänä. Tekninen johtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen ja hänen esihenkilönään toimii kaupunginjohtaja.

Edellytämme hakijoilta virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa sekä työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista ja monipuolista osaamista ao. toimialalta ja kunnallishallinnosta. Arvostamme hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä vahvaa käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä, uudis-, korjaus- ja kunnallistekniikan rakentamisesta, julkisista hankinnoista sekä kunnallistaloudesta.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen mukaisesti, hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hakemukset tulee toimittaa 17.2.2023 klo 15.00 mennessä kaupunginvaltuustolle osoitettuna sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteella https://kuntarekry.fi.

Lisätietoja:
Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Kirsi Vaittinen, puh. 050 913 2868 tai
kirsi.vaittinen@akaa.fi
Kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335 tai antti.peltola@akaa.fi

Akaassa 17.1.2023

AKAAN KAUPUNGINHALLITUS

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/akaan-kaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Kirsi Vaittinen, puh. 050 913 2868 tai
kirsi.vaittinen@akaa.fi
Kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335 tai antti.peltola@akaa.fi

Lisätietoja

Tekninen toimi

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa Sujuvan arjen Akaa -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee reilut 500 työntekijää.


Osoite: Valtatie 11, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb