Skip to main content
test
Tekninen johtaja - Lohjan kaupunki

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja näkyvää työtä Lohjan kaupungilla?

Haemme Lohjalle teknistä johtajaa - olisitko sinä sopiva joukkoomme?

Meillä teknisessä toimessa tehdään organisaatiolle merkityksellistä työtä, jossa saat laittaa likoon koko luovuutesi, tietosi ja taitosi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, joustavan etätyömahdollisuuden työtilanteen salliessa sekä mahdollisuuden kehittää vastuullasi olevia toimintoja teknisessä toimessa.

Teknisenä johtajana toimit teknisen toimen tulosalueen johtajana, johdat ja kehität toimintaa sekä huolehdit sen taloudenhoidosta. Tekninen toimi vastaa kiinteistöomaisuudesta, ruoka- ja siivouspalveluista sekä kaupunkitekniikan suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Teknisenä johtajana olet elinvoiman toimialan johtoryhmän jäsen ja toimit teknisen lautakunnan esittelijänä yhdessä toimialajohtajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme laaja-alaista osaamista kiinteistöomaisuuden johtamisesta ja hallinnasta sekä vaativien rakentamishankkeiden valmistelusta ja johtamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen kunnallishallinnosta sekä monipuolisen kokemuksen teknisen toimen toimialalta. Lisäksi arvostamme työkokemusta rakennusalan ja infra-alan tehtävistä, julkisten hankintojen osaamista sekä kuntatalouden tuntemusta.

Työssä onnistuminen edellyttää sujuvia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, esimiestaitoja sekä järjestelykykyä. Lohjan kaupunki on vapaaehtoisesti kaksikielinen. Käytössäsi on myös kaupungin henkilöstöedut ja laajat osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja paikallisesti sovitun johdon TVA:n mukaisesti. Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhteeseen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä terveydentilastaan Keski-Uudenmaan työterveyshuolto Oy:n Lohjan toimipisteen hyväksyttävä todistus.

Tekninen johtaja on johtava viranhaltija, johon ei sovelleta työaikalakia. Virkatehtäviin sisältyy ajoittain ilta-aikaan osuvia toimielinten kokouksia ja muita virkatehtäviä.

Hakuaikaa jatketaan 16.12.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Pekka Puistosalo, p. 044 374 3440, pekka.puistosalo@lohja.fi
Pasi Perämäki, p. 050 527 6194, pasi.peramaki@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 16.12.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-06-99-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Tekninen toimi
Osoite: Karstuntie 4, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb