Teknologia-arkkitehti

Teknologia-arkkitehti vastaa LapIT Oy:n teknologia-arkkitehtuurin suunnittelusta ja dokumentoinnista kokonaisuutena.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokonaisarkkitehtuurin (TOGAF & JHS) ja mallinnustyökalujen (esim. Archimate, UML)
tuntemusta, mutta niiden syväosaaminen ei ole välttämätöntä. Lean-osaaminen on sinulle eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin halu oppia lisää, kehittyä sekä jatkuvasti panostaa osaamiseesi.

Teknologia-arkkitehtina:
- vastaat, että LapIT:n teknologia-arkkitehtuuri osaltaan tukee ja toteuttaa strategisia ja muita liiketoiminnan tavoitteita, liiketoiminnan tarpeita palvellen
- johdat tarvittavien teknologia-arkkitehtuurikuvausten laatimista ja ylläpitoa
- tuet projektien ja liiketoimintayksiköiden tekemää kokonaisuuden suunnittelu- ja kuvaamistyötä ja tarvittaessa osallistut siihen
- huolehdit teknologia-arkkitehtuurin kokonaisuudesta, toimivuudesta sekä teknologia-arkkitehtuurin kytkemisestä tarkoituksenmukaisella tavalla yhteen toimivasti muihin arkkitehtuurin osa-alueisiin
- suunnittelet ja toteutat kokonaisarkkitehtuurin linjausten ja tavoitetilojen viestintää yhdessä pääarkkitehdin kanssa
- toimit kokonaisarkkitehtuuriryhmän jäsenenä.

Teknologia-arkkitehdilta edellytetään seuraavaa:
- asiakas- ja liiketoimintalähtöistä lähestymistapaa arkkitehtuurityöhön
- muokkaa asiakkaidemme tarpeet LapIT:n arkkitehtuuriksi
- edistää osaltaan LapIT:n strategiaa ja liiketoiminnan tavoitteita
- teknologia-arkkitehti hyödyntää työssään toimittajien, kumppaneiden ja muiden sidosryhmiemme osaamista.

Tunnistat itsestäsi kykyä johtaa niin omaa kuin toisten tekemistä. Haluat viedä asiat päätökseen, pitää kiinni aikatauluista ja sovituista menettelytavoista. Koet työskentelyn ryhmässä mielekkääksi ja vuorovaikutustilanteissa olet aktiivinen ja rakentava. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja tiedon jakaminen, viestintä sekä dokumentointi ovat sinulle helppoa.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Meillä on mahdollista luoda uutta liiketoimintaa mielenkiintoisessa asiakaskentässä. Työn tekemispaikka on neuvoteltavissa, vaikka asuinpaikkasi ei olisikaan pohjoisen luonnon helmassa.

Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 125 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta Hae työpaikkaa. Liitä mukaan hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy tiistaina 6.11.2020 klo 16.00.

Lisätietoja

www.lapit-fi

Tutustu työnantajaan

Janne Perälä, teknologiajohtaja p. 040 530 6235 ma 26.10.2020 klo 9.30-11.30 ja ti 27.10.2020 klo 12.00-13.30

LapIT Oy
Osoite: Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi

Yhdistämme ihmiset ja tiedon. Ylläpidämme järjestelmiä, hankimme laitteet ja hoidamme kilpailutuksen. Tarjoamme myös osaavat asiantuntija- ja projektipäällikköresurssit. Asiakasportaalimme ottaa aina vastaan palvelu- ja tukipyynnöt ja palvelunumeromme tarjoaa tukea vuorokauden ympäri.