Tekstiilihuoltaja

Tarvitsemme 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä sairaalatekstiilien lajitteluun, viimeistelyyn ja pakkaamiseen.

Työ on seisomatyötä, joka sopii niin naisille kuin miehille. Arvostamme hyvää asennetta työntekoon, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä. Edellytämme hakijalta ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Työtä tehdään pääasiassa ryhmissä, joten tiimityöskentelytaidot tulee olla hyvät. Tarjoamme vakaan työympäristön, säännöllisen työajan ja mukavat työkaverit.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviinsä, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Kokemus tekstiilihuollosta tai tuotantotyöstä on kuitenkin eduksi. Meillä työskentelee tekstiilihuoltajia myös välinehuoltajan ja ompelijan työtehtävissä.

Kokoaikatyössä työaika vaihtelee klo 6.45 ja 22 välillä, pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Aamu-ja iltavuoroa on vuoroviikoin.

Palvelussuhteen tyyppi Määräaikainen

Työn luonne Kokoaikatyö

Tehtäväalue Pesulapalvelut ja tekstiilihuolto

Organisaatio Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Internet-linkki työpaikan esittelysivuille http://www.uudenmaansairaalapesula.fi/

Lisätietoja

http://www.uudenmaansairaalapesula.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Birgitta Aalto p.050-4280259 birgitta.aalto@uudenmaansairaalapesula.fi

Uudenmaan Sairaalapesula Oy, Isonkiventie 8, Kerava
Osoite: Kerava

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on HUS-kuntayhtymän, Kymsote- ja Keusote- kuntayhtymien, Helsingin, Espoon, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään ja Loviisan kaupunkien sekä Mäntsälän ja Sipoon kuntien omistama nykyaikainen ja pitkälle automatisoitu tekstiilihuoltoyhtiö. Tuotamme omistajillemme korkealaatuisia tekstiilienhuolto- ja vuokrauspalveluja luotettavasti ja ammattitaidolla. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Keravan Myllynummen teollisuusalueella ja työllistää n. 250 henkilöä.