Tekstinkäsittelijä - Jyväskylän kaupunki

Tekstinkäsittelijä

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (JYTE) hakee

TEKSTINKÄSITTELIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen.

Tekstinkäsittelijä huolehtii JYTE:n potilasasiakastyössä syntyneen tiedon tallentamisesta ja välittämisestä. Keskeisenä tehtävänä on lääkäreiden saneluiden kirjoittaminen sanelunpurkuohjelmaa käyttäen ja puheentunnistamisella tehtyjen saneluiden korjaus. Tekstinkäsittelijän työnkuva riippuu päivittäin vaihtuvasta tehtävästä (lähetteet, lausunnot, kiireelliset ym. tekstit). Vakituinen tehtävä sisältää opiskelijanohjauksen ja arvioinnin.

Kelpoisuusvaatimuksena tekstinkäsittelijän tehtävässä on lähihoitajan tutkinto (asiakaspalvelun ja tietohallinnon koulutusohjelma) tai tätä vastaava aikaisempi tutkinto, joka sisältää terveydenhuollon osastosihteerin koulutuksen tai merkonomin tutkinto. Työ vaatii laajaa lääketieteellisen sanaston hallintaa, oikeinkirjoitustaitoa ja tarkkuutta sekä ICT -taitojen jatkuvaa päivittämistä. Tekstin tuottamisen nopeuskoe tulee olla vähintään 7000 merkkiä/30 min. Nopeuskokeen suorituksesta sovitaan haastattelukutsujen yhteydessä, mikäli hakijalla ei ole todistusta aiemmin suoritetusta nopeuskokeesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Osastonhoitaja Nina Leppänen, puh. 014 336 6167 (8.7. - 12.7)
Osastonhoitaja Seija Torkkell, puh. 014 266 2113 (15.7. - 2.8.19)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Avosairaanhoito
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan