Tekstinkäsittelijä osastonsihteeripalvelut

Ansök senast  22.7.2024 15:00

Osastonsihteeripalveluihimme kaivataan vahvistusta sanelunpurkuun. Tarjolla mielenkiintoinen työ osaavassa työyhteisössä - hae Sinäkin mukaan meidän Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee tekstinkäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen osastonsihteeripalveluihin ajalle 1.8. - 31.12.2024. Työskennellä voit joko Mikkelin tai Savonlinnan keskussairaalan kampuksella.

Osastonsihteeripalvelut työllistää Eloisan alueella lähes 200 osastonsihteeriä ja meitä työskentelee erilaisissa potilashallinnollisissa työtehtävissä, niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollossa sekä sanelunpurussa.

Tekstinkäsittelijänä purat erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon lääkärin saneluja. Työ on päivä- tai 2-vuorotyötä. Haastattelemme tehtävään hakijoita jo hakuaikana ja valinnan teemme heti hakuajan päätyttyä.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin!

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva vähintään toisen asteen ammatti- tai opistotason tutkinto.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Arvostamme hyvää suomen kielen ja englannin kielen kirjallista taitoa, kykyä omaksua lääketieteellistä termistöä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 8 - 14 palveluesihenkilöltä Marjo Paakki, puh. 044 351 6554, marjo.paakki@etelasavonha.fi ja 17.6.-14.7.2024 välisenä aikana kysymyksiisi vastaa Laurell Sari puh. 040 5494 230, sari.laurell@etelasavonha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare