Tekstinkäsittelijä, Sihteeripalvelut

Oletko ammattitaitoinen, tarkka ja nopea kirjoittaja? Pidätkö lääketieteellisten sanelujen purkamisesta?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalveluissa on haettavana kolme tekstinkäsittelijän toimea.

Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä tekstinkäsittelypalveluja KYSin eri työyksiköille. Tekstinkäsittelijän työtehtävänä on lääketieteellisten sanelujen purku yhdessä muun tiimin kanssa sekä muut työyksikön oheistyöt. Tekstinkäsittelijänä olet tärkeä linkki hoitoketjussa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona tekstinkäsittelijän tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutusta ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta.

Toivomme sinulta monipuolista terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta, erinomaista tekstinkäsittely- ja sanelunpurkutaitoa ja halua työskennellä joustavasti ja tavoitteellisesti tiimityömallin mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostuneen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Valittujen henkilöiden on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimia täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Voit liittää mukaan myös mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista.

Rekrytointiprosessin aikataulu: Haastattelut pyritään järjestämään viikkojen 11-12 aikana ja tavoitteenamme on saada valinnat tehtyä viikon 13 loppuun mennessä.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimista antavat palvelupäällikkö Sirpa Ruuskanen, puh. 044 717 2570 sekä palveluesimies Minna Saikkonen, puh. 044 717 9954, sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!