test

Tekstinkäsittelijän sijaisuus,Sihteeripalvelut,KYS

Ansök senast  12.12.2022 15:00

Etsitkö mielenkiintoista työtä sairaalaympäristössä? Oletko nopea ja huolellinen kirjoittaja ja viihdyt lääketieteellisten sanelujen kirjoittamisen parissa?

Etsimme KYSin Sihteeripalveluihin tekstinkäsittelijöitä! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhteen kesto on kevääseen asti. Mahdollisuuksien mukaan pystymme tarjoamaan työsuhteen jatkoa myös ensi tämän jälkeen.

Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla asiantuntevia tekstinkäsittelypalveluja KYSin eri työyksiköille. Tekstinkäsittelijän työtehtävänä on lääketieteellisten sanelujen purku yhdessä muun tiimin kanssa sekä muut työyksikön oheistyöt. Tekstinkäsittelijänä olet tärkeä linkki hoitoketjussa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen sekä työskentelyäsi tukevat modernit työskentelytilat Viestikadun Novapoliksella. Tehtävän palkkaus noudattaa KVTESiä ja kuukausipalkka on 2174,28-2250,41 €/kk osaamisen laajuudesta riippuen.

Sijaisuuksiin pystymme huomioimaan myös ehdokkaat, joilla tehtävän varsinaiset kelpoisuusehdot eivät täyty. Muutoin kelpoisuusvaatimuksina on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Katsomme eduksi sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutuksen ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen. Toivomme sinulta monipuolista terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta, erinomaista tekstinkäsittely- ja sanelunpurkutaitoa ja halua työskennellä joustavasti sekä tavoitteellisesti tiimityömallin mukaan.

Haethan pian, sillä voimme haastatella ehdokkaita jo hakuaikana.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Päivi Tuunanen paivi.tuunanen(at)kuh.fi, puh. 044 7174608) ja palveluesimies Pasi Eronen, pasi.eronen(at)kuh.fi, puh. 044 717 9954.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare