Skip to main content
test
Terapiakoordinaattori, mielenterveys- ja päihdepalvelut - Esbo stad

Länsi-Uudenmaan sotekeskus -hanke sekä HUS Terapiat etulinjaan -hanke tukevat uusien työmenetelmien käyttöönottoa parantaakseen perusterveydenhuollon psykososiaalisten hoitojen saatavuutta ja vaikuttavuutta. Tavoitteena on, että asiakas saa perustasolla nopeasti ja oikea-aikaisesti oikein kohdennettuja, tutkitusti vaikuttavia psykososiaalisia hoitoja. Hankekausi kestää vuodet 2022-2023, jonka jälkeen toiminta vakiinnutetaan.

Etulinjan terapianavigaattori ja ohjattu omahoito muodostavat yhdessä uusien vakioitujen lyhytterapeuttisten interventioiden kanssa kokonaisuuden, jonka käyttöönottoon ja juurruttamiseen tarvitsemme osaavan ja innostuneen koordinaattorin hankekauden ajaksi.

Voit olla etsimämme terapiakoordinaattori, jos olet kiinnostunut uusien menetelmien käyttöönotosta, kehittämisestä sekä verkostomaisesta työstä. Tässä tehtävässä muodostat laajan kehittäjäverkoston yhdessä muiden Uudenmaan hyvinvointialueiden koordinaattoreiden ja HUS psykiatrian kanssa. Länsi-Uudenmaan alueella toimii jo kaksi koordinaattoria, joiden avulla pääset helposti kiinni uuteen tehtävääsi. Terapiat etulinjaan -hanke tarjoaa hyvän perehdytyksen niin psykososiaalisten menetelmien kuin uusien prosessienkin juurruttamiseen.
Työkenttä tulee olemaan koko Länsi-Uusimaan hyvinvointialue, mutta rajataan sovitusti työn alkaessa. Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluihin ja siirtyy tulevalle hyvinvointialueelle vuoden 2023 alusta. Työpiste sijaitsee ensisijaisesti Espoossa.

Työssäsi vastaat osaltasi uusien psykososiaalisten työkalujen ja menetelmien käyttöönotosta ja juurruttamisesta pysyväksi toiminnaksi Länsi-Uudenmaan kunnissa ja tulevalla hyvinvointialueella. Lisäksi vastaat palveluprosessien ja menetelmien jatkokehittämisestä yhdessä kunnan etulinjan työntekijöiden kanssa (mm. terveysasema, mielenterveys- ja päihdepalvelu, neuvola ja työterveys) sekä uusien palveluprosessien ja psykososiaalisten menetelmien käyttöönottoon liittyvästä organisoinnista, perehdytyksestä, ohjauksesta ja arvioinnista.
Tehtävään kuuluu myös tiedonkeruun ja raportoinnin seuranta uusien prosessien ja psykososiaalisten menetelmien osalta sekä jatkuvuuden rakentaminen yhdessä hankehenkilöstön ja Uusimaa-tasoisen verkoston kanssa. Vastaat osaltasi uusien psykososiaalisten menetelmien ohjauksesta valmentavalla otteella.

Työpaikan nimi ja osoite: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Kalaonnentie 8.
Työaika: 38h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (esim. sairaanhoitaja amk).

Tehtävässä edellytetään kokemusta perustason aikuisten mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää julkisen terveydenhuollon järjestelmän tuntemusta (mm. terveysasematoiminta sekä mielenterveys- ja päihdetyö).
Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä, kykyä toimia konsultatiivisessa ja koulutuksellisessa roolissa sekä kokemusta palveluprosessien kehittämisestä sekä uusien toimintamallien käyttöönotosta.

Arvostamme psykoterapeuttitutkintoa, osittaisia psykoterapiaopintoja tai psykoterapiaan valmistavia opintoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Petri Luomaa, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelu, Projektipäällikkö p. 046 877 1090
Susanna Råman-Maljonen, Espoon mielenterveys-ja päihdepalvelut, Avopalvelujen palvelupäällikkö
p. 040 636 8036

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb