Skip to main content
test
Terveydellisistä syistä johtuva uudelleensijoittaminen - Lohjan kaupunki

Uudelleensijoituksella uusia mahdollisuuksia!

Työterveyshuollon työterveysneuvottelussa on todettu, että nykyisessä työssäsi jatkaminen on mahdotonta terveydellisistä syistä. Ennen kuin etenet seuraavaan vaiheeseen, olet jo ollut kuulemistilaisuudessa: esihenkilösi on yhteistoimintalain mukaisesti käynyt kanssasi läpi uudelleensijoitustarpeen ja kertonut, miten prosessi etenee.

Jotta kaupunki voisi tarjota sinulle uutta työtä, sinun tulee syöttää uuden työn hakemisessa tarvittavat tiedot Kuntarekry-järjestelmään. Kysyttyjä tietoja tarvitaan tilanteesi kartoittamiseen. Tietojasi käsittelevät vain nimetyt työnantajan edustajat.

Täytä henkilö-, koulutus ja työhistoriatietosi ja vastaa avoimiin kysymyksiin: Kerro selkeästi ydinosaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Kerro vapaasti osaamisestasi / vahvuuksistasi ja toiveistasi työn suhteen. Liitä halutessasi oma CV hakemukseen mukaan.

Huomaa, että uuden palvelussuhteen ehdot, kuten palkkaus ja työaika, määräytyvät tulevan tehtävän mukaan.

Erityisen tärkeää on, että kuvailet työkykysi mahdollisimman tarkasti. Esimerkiksi jos sinulla on tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuvaa, mitkä työvaiheet nykyisessä työssäsi (tehtävä ja työyksikkö) eivät onnistu ja kuvaile myös mitä pystyt edelleen tekemään.

Henkilötietojen kohdalla kysymme henkilökohtaisia yhteystietojasi. Tämä siksi, että saamme sinuun yhteyden, jos olet pois töistä, esimerkiksi sairauslomalla. Mikäli yhteystietosi ovat salaisia, ilmoita siitä kohtassa lisätietoja. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme etenemistavasta.

Huom. järjestelmä kysyy lupaa lähettää rekrytointipäätös sähköisesti. Vastauksellasi ei tässä tilanteessa ole merkitystä - tuo kysymys on järjestelmässä pakolliseksi määritelty kohta, ja siksi siihen täyttyy vastata kyllä tai ei. Voit siis vastata kummin vain.

Hakemuksesi pysyy järjestelmässä aktiivisena 1,5 vuotta.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Tutustu työnantajaan
  • Lohjan kaupunki
  • Työpaikka
  • LOH-01-3-23
  • 12.1.2023 - 31.12.2023 15:00
  • KuntaLohjaUusimaa

Lisätietoja

Lohjan kaupunki
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb