Skip to main content
test
Terveyden edistämisen hammashoitaja, Eteläisen palvelualueen yksikkö - Esbo stad

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme terveyden edistämisen hammashoitajaa vakinaiseen tehtävään 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän ensisijaisena toimipisteenä on Matinkadun hammashoitola, mutta työskentelyalueena on koko Espoo. Työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi välinehuoltoa sekä vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ voi sisältää iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Työpaikan nimi ja osoite: Eteläisen palvelualueen yksikkö, Matinkatu 1, 02230 Espoo

Työaika: 38h15min/vk

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että olet hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan sekä lisäkoulutuksen: "Odottavan perheen ja 0-7-vuotiaiden lasten suun terveyden edistäminen ja terveystarkastukset".

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä lääkehoitolupa. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme: Hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Eteläinen palveluyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1199-22
  • 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2247,01 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 3.8.2022 - 15.8.2022 15:45
  • KuntaSuun terveydenhuoltoTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Alisa Rönkkö Puh. 0406369651

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Eteläinen palveluyksikkö

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 10 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.


Osoite: Matinkatu1, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb