Terveydenhoitaja - Inarin kunta

Terveydenhoitaja - Inarin kunta

Toimenkuvaan kuuluu kouluterveydenhoitajan työ Ivalon ala-asteella ja yläasteella. Työaikamuotona on yleistyöaika. Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Inarin kunta on savuton työyhteisö. Toimi täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2486,77 €/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet ja Inari-lisä 3 %.
Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan, selvitys tartuntatautilain mukaisesta kattavasta rokotussuojasta sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Sijaisuuteen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto/ Avohoidon johtaja Mirja Laiti, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: Hakemus toimeen.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset joihin hakija haluaa vedota tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai lähettää erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Läs mer

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta
Adress: Koppelontie 4, 99800 Ivalo

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Mer om arbetsgivaren