Terveydenhoitaja - Utsjoen kunta

Haemme terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Utsjoki-Nuorgam toimialue.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai sitä vastaava rekisteröinti. Saamen kielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi.

Tehtäviin kuuluvat terveydenhoitajan tehtävät väestövastuisesti ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvolatyössä sekä vastaanotto- ja kotisairaanhoitotyötä. Hakijalta edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Utsjoen terveyskeskuksessa on käytössä Tiedon LifeCare -sairauskertomusjärjestelmä.

Palkkaus KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen peruspalkka 2642,09 €/kk. Utsjoen kunta maksaa saamenkielen taidosta kielilisää työntekijöilleen: suullisesta taidosta 100 €/kk ja kirjallisesta ja suullisesta taidosta 150 €/kk.

Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.

Toimeen haetaan ensisijaisesti jättämällä hakemus 31.5.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti Utsjoen kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista toimittaa sähköisesti kuntarekryn kautta, niin hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös osoitteella:
Utsjoen kunta, sosiaali- ja terveystoimisto,
PL 41, 99981 Utsjoki.
Kuoreen merkintä Terveydenhoitajan toimi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa Hoitotyön johtaja Katriina Halmeaho, puh. 040-181 0280 tai katriina.halmeaho at utsjoki.fi.

Läs mer

http://www.utsjoki.fi

Hoitotyön johtaja Katriina Halmeaho, puh. 040-181 0280 tai katriina.halmeaho at utsjoki.fi.

Utsjoen kunta
Adress: Utsjoki-Nuorgam toimialue, 99980 Utsjoki

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.

Mer om arbetsgivaren