Terveydenhoitaja - Viitasaaren kaupunki

Terveydenhoitaja - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi

Terveydenhoitajan sijaisuuden Viitasaaren aikuisneuvolaan ajalle 1.8.-31.12.2019

Työ on päivätyötä ja osa vastaanottopalveluiden kokonaisuutta. Lähityöyhteisöön kuuluu terveydenhoitajatyöparin lisäksi lääkäri, fysioterapeutti ja vastaanottoavustaja.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa nro 559/94 5 §:ssä säädetty kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussamme myös sairaanhoitajan tutkinnon omaavat hakijat. Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista, joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Kokemus aikuisneuvolatyöstä katsotaan eduksi. Perehdytys työtehtäviin järjestetään työsuhteen alussa tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Sijaisuuteen valittavan on toimitettava ennen toimen vastaanottamista terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus, jossa on huomioitu tartuntatautilain (1227/2016) § 48 mukainen riittävä rokotussuoja. Työterveyshuolto tekee työhöntulotarkastuksissa huumeseulat (terveydenhuollon ja sosiaalitoimen henkilöstö).

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, tulee toimittaa 7.6.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Viitasaaren terveyskeskus/ vastaanottopalvelujohtaja, Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari. Voit myös jättää sähköisen hakemuksen www.wiitaunioni.fi Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antavat vastaanottopalvelujohtaja Sari Nurmivaara, puh. 044 459 7262, sari.nurmivaara@pihtipudas.fi ja vastaava terveydenhoitaja Sanna Ruuska, puh. 050-315 7231, sanna.ruuska@viitasaari.fi.

Läs mer

http://www.viitasaari.fi

Vastaanottopalvelujohtaja Sari Nurmivaara, puh. 044 459 7262, sari.nurmivaara@pihtipudas.fi ja vastaava terveydenhoitaja Sanna Ruuska, puh. 050-315 7231, sanna.ruuska@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki/Perusturva/Vastaanottopalvelut
Adress: Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.

Mer om arbetsgivaren