Terveydenhoitaja - Hailuodon kunta

Terveydenhoitaja

Haemme TERVEYDENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Hailuodon terveyskeskukseen.

Hailuoto on tuhannen asukkaan pieni saariyhteisö. Terveyskeskuksessa toimii yksi terveydenhoitaja, kaksi sairaanhoitajaa ja fysioterapeutti. Lääkäripalvelut hoidetaan ostopalveluna. Terveydenhoitajan työkenttä on monipuolinen ja haastava, tehtävä vaatii organisoinnin taitoja ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Sinun vastuullasi ovat äitiysneuvolan, lastenneuvolan ja kouluterveydenhoitajan asiakkuudet. Terveydenhoitaja organisoi myös muutamia määräaikaistarkastuksia ja ikäryhmäkohtaisia seulontoja.

Toivomme sinulta kokemusta terveydenhoitajan työstä ja arvostamme hankittua lisäkoulutusta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat kehittyä työssäsi. Verkostoituneesta työotteesta ja yhteistyöstä koulun, varhaiskasvatuksen, perhetyön ja sosiaalityön kanssa on apua tehtävän hoidossa.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista pätevyyttä.

Haku tehtävään päättyy 31.7.2019 klo 15. Liitä hakemukseesi CV. Haastattelemme hakemusten perusteella valitut 2.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7. alkaen vastaava sairaanhoitaja Rauni Koppelo, rauni.koppelo@hailuoto.fi, puhelin 044 4973 553

Tervetuloa työskentelemään meille!

Vastaava sairaanhoitaja Rauni Koppelo, rauni.koppelo@hailuoto.fi, puhelin 044 4973 553, jätä viesti.

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut, Terveyskeskus
Osoite: Luovontie 176, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen noin 1000 asukkaan kunta Perämeren saaristossa. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin, kaikille niille jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi lomailla, elää ja asua turvallisesti.

Tutustu työnantajaan