Skip to main content
test
TERVEYDENHOITAJA (2kpl), äitiys- ja lastenneuvola, Hyvinkää ja Järvenpää (3kk) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule työskentelemään Keusoten neuvolaan lasten ja heidän perheidensä pariin!

Meillä on avoinna kaksi paikkaa, olisiko niistä toinen Sinun?

  • Hyvinkään neuvolassa on auki terveydenhoitajan määräaikainen sijaisuus syksylle 2022. Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen? 16 terveydenhoitajan taitava ja toimiva tiimi etsii joukkoonsa neuvolatyöstä kiinnostunutta terveydenhoitajaa! Sijaisuuden kesto on 31.10.2022 asti.
  • Järvenpään keskustan neuvolaan aukeaa perhevapaan sijaisuus ajalle 1.9.2022- 31.12.2022. Haemme toimivaan ja osaavaan kymmenen terveydenhoitajan tiimiin positiivista ja kehittämismyönteistä terveydenhoitajaa.
Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn äitiys- ja lastenneuvolassa. Tehtävän sisältöön pääset vaikuttamaan myös oman kiinnostuksen ja valmiuden mukaisesti. Asiakasvastaanottotyön lisäksi voit olla mukana esimerkiksi neuvolan puhelinpalvelussa, perhevalmennus- tai Neuvola chat -tiimissä. Työskentelemme muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä ja voit olla mukana kehittämässä Keusoten neuvolatyötä. Itsenäiseen työhön saat perehdytyksen, sekä tukea neuvolan moniammatilliselta tiimiltä, kollegoilta ja esimieheltä. Työnantajana mahdollistamme liukuvan työajan käytön.

Työ äitiys- ja lastenneuvolassa edellyttää asiakaslähtöistä työskentelytapaa, hyvää ammatinhallintaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme positiivista asennetta, monipuolista työkokemusta, potilastietojärjestelmäosaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tehtävän hoitamisessa katsotaan eduksi kokemus neuvolatyöstä ja moniammatillisesta yhteistyöstä, valmius toimia työtehtävässä itsenäisesti sekä työnkuvan mukaisesti yhteistyössä erilaisissa työryhmissä. Voit myös olla vastavalmistunut terveydenhoitaja, sijaisuuksissa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Kelpoisuusehtona Keusoten neuvoloiden vakituiseen tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen Suomessa sekä soveltuvuus tehtävään.

Mainitsethan hakemuksessasi, mistä yllä mainitusta tehtävästä olet kiinnostunut.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2717,28 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote- sopimuksen mukaisesti.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat avaa tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätietoja antavat neuvolapalvelujen esimiehet Jenni Nissilä p. 050 497 0068, jenni.nissila@keusote.fi ja Sonja Peura p. 050 497 0069, sonja.peura@keusote.fi sekä koordinoiva esimies Saija Numari, puh. 050 497 2905, saija.numari@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb