test
Terveydenhoitaja - Kangasalan kunta

TERVETULOA TÖIHIN KANGASALAN KAUPUNGIN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen kouluterveydenhuoltoon, sijoituspaikkana Suoraman koulu. Työhön kuuluu mm. itsenäinen vastaanoton pitäminen kouluterveydenhuollossa, terveystarkastusten toteuttaminen alakoulun oppilaille sekä moniammatillinen yhteistyö oppilaiden terveyden edistämiseksi. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kouluterveydenhuollosta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valittavalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Alaikäisten kanssa toimimisen vuoksi edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä ennen tehtävän vastaanottamista. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemus 7.12.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätiedot
Va. avoterveydenhuollon osastonhoitaja Pauliina Leino p. 050-3004663 pauliina.leino@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Va. avoterveydenhuollon osastonhoitaja Pauliina Leino p. 050-3004663 pauliina.leino@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb