test
Terveydenhoitaja - Kangasalan kunta

TERVETULOA TÖIHIN KANGASALAN KAUPUNGIN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen lastenneuvolaan, sijoituspaikkana Kangasalan keskusterveysaseman neuvola. Lastenneuvolassa toteutetaan alle kouluikäisten lasten ja perheiden ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valittavalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Alaikäisten kanssa toimimisen vuoksi edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä ennen tehtävän vastaanottamista. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemus 17.1.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätiedot
11.1.2022 alkaen avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

11.1.2022 alkaen avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb