test
Terveydenhoitaja - Muuramen kunta

Haemme terveydenhoitajaa sijaisuuteen ajalle 27.6.-19.8.2022 Muuramen neuvolaan. Muuramen neuvolassa toimii perhesuunnitteluneuvola, äitiys- ja lastenneuvola väestövastuuperiaatteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä. Sijaisuuteen voidaan valita myös loppuvaiheen opiskelija tai valmistumassa oleva terveydenhoitaja. Merkitse silloin työhakemukseen suorittamasi opintopisteet ja työkokemukseen työharjoittelupaikkasi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Valituilta edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOp, rokotuslupa) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävään liittyvät puhelintiedustelut vastaava terveydenhoitaja Susanna Laakkonen p. 050 338 5278. Paras aika tavoitella on arkisin klo. 8-9 sekä klo. 14-15. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan heti hakemusten saavuttua. Sijaisuus täytetään heti, kun sopiva sijainen löytyy.

Lisätietoja

Muuramen kunta, Muuramen Hyvinvointi-liikelaitos

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.


Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Rekommenderade jobb