Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Naantalin kaupunki

Etsimme Naantalin äitiys- ja lastenneuvolaan terveydenhoitajan kesälomasijaista kesän ajaksi heinä-elokuuhun sekä syksyyn vuosilomien ja muiden poissaolojen ajaksi. Mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti tai tehdä eri mittaisia keikkoja.

Olet etsimämme henkilö, jos olet terveydenhoitaja tai terveydenhoitajaopiskelija ja opinnoistasi on suoritettu kaksi kolmasosaa (180 op) ja lääkehoidon osaaminen suoritettuna ja olet valmis itsenäiseen, perhelähtöiseen ja vuorovaikutteiseen työhön lasta odottavien ja lapsiperheiden kanssa. Työskentely pääosin lastenneuvolassa.

Annamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen viihtyisässä neuvolassamme. Käytössämme on Pegasos/OMNI360-potilastietojärjestelmä.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa johtava hoitaja Hannele Nikander-Tuominen, 044 781 9056
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Äitiysneuvola

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21110 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb