Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Ylitornion kunta

Haemme terveyskeskukseemme terveydenhoitajan sijaista ajalle 2.5.2022- 31.8.2022. Tehtäväalueena on lastenneuvolatyö sekä erityisryhmien terveystarkastukset. Keskeistä työssä on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen, osallistaminen sekä tukeminen terveyden ylläpitämiseen ja edistämiseen. Työ sisältää niin itsenäistä kuin moniammatillisissa ryhmissä työskentelyä.

Sovit tehtävään, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työotteesi on asiakaslähtöinen ja joustava. Toivomme sinulta vastuullista ja omatoimista työotetta, innostusta moniammatilliseen työskentelyyn sekä kiinnostusta palveluiden kehittämiseen.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
Kelpoisuusehtona on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta terveydenhoitajan tehtävistä.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sirpa Uusimaa, palvelupäällikkö, sirpa.uusimaa@ylitornio.fi, 040 686 2930

Lisätietoja

Ylitornion kunta, Perusturvaosasto

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Rekommenderade jobb