Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Kangasalan kunta

TERVETULOA TÖIHIN KANGASALAN KAUPUNGIN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme terveydenhoitajaa Kangasalan keskusterveysaseman eteläisen alueen moniammatilliseen tiimiin edellisen terveydenhoitajan siirryttyä eläkkeelle. Työhön kuuluu itsenäinen vastaanoton pitäminen ja monipuoliset tehtävät aikuisväestön terveyden edistämisen osalta sekä hoitotarvikejakeluun osallistuminen.

Kangasala on koulutusmyönteinen työnantaja. Työyhteisössä on hyvä tekemisen meininki ja kehitämme terveyskeskuksessa laajasti mm. digipalveluita.

Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus aikuisneuvonnasta ja pitkäaikaissairaiden terveyden edistämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valittavalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemus 19.8.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Haastattelut pidetään to 25.8. klo 11:45-14 ja pe 26.8. klo 13-15.

#työpäiväkangasalla

#hyvänpiiri

Lisätiedot
11.8.2022 alkaen Avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 0503004663 anni.remahl@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

11.8.2022 alkaen Avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 0503004663 anni.remahl@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb