Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupungin avoterveydenhuoltoon haetaan määräaikaista terveydenhoitajaa hankesijaiseksi syksyn 2022 ajalle.

Työhön kuuluu kiinteänä osana koulu- ja opiskeluterveydenhuollon kahdessa toimipisteessä työskentely sekä naisten joukkotarkastukset äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolassa. Muina työpäivinä työ on sijaistamista avoterveydenhuollon eri toimipisteissä tarpeen mukaan. Määräaikainen sijaisuus on hieno mahdollisuus päästä syventämään osaamista terveydenhoitotyön eri toimipisteissä ja antaa valmiuksia työskennellä myöhemmin laaja-alaisesti terveydenhoitajan työnkuvassa.

Työntekijöiltä edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen varmistamista. Toimeen valitulla on yhden (1) kuukauden koeaika ja hänen on toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lapuan terveyskeskus on savuton työpaikka.

Tarve määräaikaiselle työntekijälle on alkanut 1.8.2022 ja toimi täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Toimeen haetaan tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella. Hakijan tulee esittää alkuperäiset todistukset haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimeen liittyviin tiedusteluihin vastaa avoterveydenhuollon palveluvastaava Hanna Noponen puh. 044-4384962, sähköposti hanna.noponen@lapua.fi

Lisätietoja

Lapuan kaupunki

Lapuan on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Sairaalantie 3, 62100 Lapua

Rekommenderade jobb