Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme kouluterveydenhoitajaa lasten ja nuorten peruspalveluihin. Kyseessä on sijaisuus ajalle 24.10.-2.12.2022. Työkuva koostuu koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta, kyse on ruotsinkielisestä yläkoulusta ja lukiosta.

Pätevyysvaatimus: terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus Suomessa. Kielitaitovaatimuksena on ruotsinkielen hyvä hallinta.

Ennen valintapäätöksen vahvistamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Yleistyöaika 38,25 h/viikko, mahdollisuus myös osa-aikatyöhön omien toiveiden mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluvastaava Mareena Forsström, mareena.forsstrom@loviisa.fi, puh 0445051735

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb