Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Keravan kaupunki

Haemme terveydenhoitajaa Keravan äitiys- ja lastenneuvolaan sijaisuuteen ajalle 10.10-31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.
Neuvolan terveydenhoitajana työskentelet äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaiden ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Keskeistä työssä on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen, tuki, motivointi osallistamalla ja vahvistamalla elämänhallintaa sekä toimintakykyä.

Olet aidosti perheiden hyvinvoinnista välittävä ammattilainen. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta, hyvää valmiutta työskennellä työelämän muutoksissa. Omaat hyvät työyhteisötaidot; hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen tavoite, jota omalta osaltasi rakennat ja ylläpidät. Ymmärrät moniammatillisen työskentelyn edut ja teet mielelläsi yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. Myös iltatyö on sinulle mahdollista. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus neuvolatyöstä ja Apotti-tietojärjestelmän käyttökokemus.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Myös loppuvaiheen terveydenhoitajaopiskelijat huomioidaan sijaisuuksia täytettäessä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työpiste sijaitsee osoitteessa Sampolan palvelukeskus, Kultasepänkatu 7. Noudatamme tehtävän täytössä koeaikaa, joka on enimmillään puolet palvelussuhteen kestosta. Työaika on yleistyöaika 38h 15min viikossa ja käytössä on sähköinen työajanseuranta sekä liukumat.

Hakuaika päättyy 6.10.2022 klo 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Haastattelemme tehtävään sopivia jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Lasten ja nuorten terveys- ja hyvinvointipalveluiden esimies Marika Roos p. 040 318 3226 marika.roos@kerava.fi tai
Asiantuntijaterveydenhoitaja Elina Hytö-Lehtinen, p 040 318 3419 elina.hyto-lehtinen@kerava.fi

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Haemme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia palveluidemme kehittämiseen. Jos olet ammattitaitoinen, sitoutunut ja sinulta löytyy tekemisen meininkiä, tule töihin Keravalle!

Keravan neuvola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Sampolan palvelukeskuksessa Keravan juna-aseman vieressä. Neuvolassa työskentelee 13 terveydenhoitajaa, perhetyöntekijöitä sekä neuvolapsykologi. Yksikössä on äitiys- ja lastenneuvola sekä ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola.


Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb