Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana pe 9.12.2022 klo 15 mennessä terveydenhoitajan toimi, alkusijoituspaikkana on koulu- ja opiskeluterveydenhuolto.

Vuoden 2023 alusta toimi ja tehtävässä toimiva henkilö tulee siirtymään liikkeenluovutusperiaatteella Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimeen valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä §7). Lisäksi lasten parissa työskentelevän on esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja haettavana olevien toimien osalta antavat
osastonhoitaja Lenita Kangas p. 050 308 7964 lenita.kangas@seinajoki.fi tai
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 050 331 0866, marketta.maenpaa@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Lenita Kangas p. 050 308 7964 lenita.kangas@seinajoki.fi tai
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 050 331 0866, marketta.maenpaa@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Avoterveydenhuolto, Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb