Skip to main content
test

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Tule terveydenhoitajaksi Haagan äitiys- ja lastenneuvolaan! Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.9.2022. Haagan neuvola sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Huovitie 5 Haagan terveysaseman yhteydessä. Haagan neuvolassa sinua odottaa hyvin toimiva työyhteisö, jolta saa apua ja tukea.

Vakituisen terveydenhoitajan paikan lisäksi haemme lännen neuvoloihin seuraavia sijaisuuksia: Haagan neuvolassa on yksi sijaisuus ajalla 1.9.2022-31.8.2023, Munkkiniemessä on yksi sijaisuus ajalla 1.8-31.10.2022 sekä Malminkartanossa on yksi sijaisuus 1.8-30.11.2022. Ilmoita hakemuksessasi mistä paikasta olet erityisesti kiinnostunut.

Helsingin neuvolapalveluita tarjotaan perhekeskuksissa: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskuksissa. Lisäksi meillä on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Haagan neuvolassa työskentelee 9 terveydenhoitajaa. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 8.00-18.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme on mm. etäperhevalmennusryhmät, 6kk ikäisten ryhmäneuvola, 3-vuotiaiden terveystarkastukset päiväkodissa ja raskausdiabetes-ryhmät. Vastaanottotyön lisäksi tehtäviin voi kuulua ryhmämuotoista toimintaa, kehittämistyötä ja puhelinpalvelua.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Käytössämme on Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos
- sinulla on aiempaa kokemusta neuvolatyöstä
- hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja teet hoitotyötä ylpeydellä
- olet jo valmis Apotti -potilastietojärjestelmäosaaja tai nopea oppimaan järjestelmän käytön
- puhut sujuvaa suomea ja hallitset mahdollisesti muitakin kieliä kuten englantia

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa sisältäen eri vastuualueita kiinnostuksen mukaan.
-ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet.
- kattavan perehdytyksen.
- hyvät Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, työmatkasetelin, henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntaedut, alennuksia liikkeisiin ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon

Ilmoitamme haastatteluun kutsutuille ajankohdan myöhemmin.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty
suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Jenni Tikkanen
p. 040-1527107 (arkisin klo 8-16)
jenni.tikkanen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen neuvolat

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Huovitie 5, 00400 Helsinki

Rekommenderade jobb