Kiinnostaako sinua työ odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Tule terveydenhoitajaksi Helsingin kaupungin äitiys- ja lastenneuvolaan! Haemme 15 terveydenhoitajaa eri pituisiin työsuhteisiin keväälle 2021!

Sijaisuuksia on kaikilla neljällä palvelualueella (pohjoinen, itä, etelä ja länsi). Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Voit itse vaikuttaa aloittamisajankohtaan sekä työsuhteen pituuteen.

Äitiysneuvolan tavoitteena on turvata odottavan äidin, sikiön ja vastasyntyneen terveys. Neuvolassa tuetaan vanhempia lapsen syntymän aiheuttamaan muutokseen sekä edistetään ja ylläpidetään koko perheen terveyttä ja hyvinvointia. Lastenneuvolan tavoitteena on turvata lapsen terveys ja tukea vanhempia, jotta lapsella olisi edellytykset terveeseen kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin.

Lastenneuvolassa seurataan ja tutkitaan lapsen kasvua ja kehitystä, keskustellaan perheen terveystottumuksista sekä perhettä mahdollisesti askarruttavista kysymyksistä. Neuvolasta lapsi saa myös kansallisen rokotusohjelman mukaiset rokotukset vakavia sairauksia vastaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-19.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Teemme neuvoloissa tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Arvostamme aikaisempaa neuvolakokemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmään huhtikuussa 2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi perehdytyksen, ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut esimerkiksi edullisen työsuhdeasunnon, etuja matkalippuun ja polkupyörän hankintaan.

Tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä!

Tervetuloa Suomen aktiivisimmalle työnantajalle huippuammattilaisten joukkoon tekemään merkityksellistä työtä lasta odottavien ja lapsiperheiden kanssa!

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Voimme myös palkata terveydenhoitajaopiskelijan, jolla on opintoja suoritettuna vähintään 160 opintopistettä ja ainakin yksi harjoittelu tehty neuvolassa.

Luemme eduksi:

Aikaisempi kokemus neuvolatyöstä sekä englannin kielentaito.

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja etelä: Christina Lundqvist 050 301 2402,
osastonhoitaja länsi: Sonja Linden 040 152 7107,
osastonhoitaja itä: Kirsi Räsänen 040 1451 749
osastonhoitaja pohjoinen: Riikka Väistö 040 686 1244
s-posti: etunimi.sukunimi@hel.fi

Perhe ja sosiaalipalvelut, neuvola ja lapsiperheiden kotipalvelu, neuvolat
Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.