test
Terveydenhoitaja, Äitiys- ja lastenneuvolapalvelut, keskitetty ajanvaraus- ja neuvonta yksikkö - Esbo stad

Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon neuvolatoiminnan keskitettyyn ajanvaraus- ja neuvonta yksikköön.

Työtehtävä sisältää äitiys- ja lastenneuvola-asiakkaiden ajanvarauksen lisäksi laaja-alaista ohjausta ja neuvontaa puhelimitse sekä eri digikanavien välityksellä. Työtehtävät sisältävät sosiaalisen median tuottamista ja ylläpitoa.
Olet mukana neuvolatoiminnan digitaalisten palveluiden kehittämisessä, suunnittelussa ja käyttöönotossa. Myös etätyö on erikseen sovitusti mahdollista.

Tehtävässä edellytetään äitiys- ja lastenneuvolantyön tuntemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa, lifecare-osaamista sekä vahvoja digitaalisia taitoja.

Saat Espoon kaupungin henkilöstöedut käyttöösi (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu ja työsuhdematkalippu). Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mittavan perehdytyksen ja positiivisen työyhteisön.

Aloitamme haastattelut hakuajan sisällä ja ne toteutuu Teams-sovelluksen avulla.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, neuvola keskitetty ajanvaraus- ja neuvonta yksikkö

Työaika: 38h 15min/viikko

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.
Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Osastonhoitaja Tiia Konttinen
Keskitetty ajanvaraus- ja neuvonta yksikkö
0405217246
ma-pe klo 8-16

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito, Äitiys- ja lastenneuvolapalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Terveyskuja 2 a, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb