Skip to main content
test
Terveydenhoitaja / Ehkäisyneuvola - Tampereen kaupunki

Haemme Lasten, nuorten ja perheiden palveluihin ehkäisyneuvolaan vakituista terveydenhoitajaa.

Toimenkuvaan kuuluvat terveydenhoitajan laaja-alaiset, erityisesti seksuaaliterveyden edistämiseen liittyvät tehtävät. Terveydenhoitaja tekee ehkäisy- ja seksuaalineuvonnan suunnittelua, toteutusta, seurantaa, raskauden keskeytyksiin liittyvä ohjausta, seksuaaliterveyden edistämistä, tutkimusta ja hoitoa sekä vastaanottotyötä itsenäisesti sekä yhteistyössä lääkärin kanssa. Työ sisältää myös puhelinneuvontaa, asiakkaiden ohjausta, moniammatillista verkostotyötä, konsultaatioita, kouluttamista ja opiskelijoiden ohjausta. Ehkäisyneuvola antaa palveluja yli 22-vuotiaille tamperelaisille ja orivesiläisille naisille.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu terveydenhoitaja.

Arvostamme kokemusta ja koulutusta seksuaaliterveyden eri osa-alueilta kuten raskauden ehkäisytyöstä, seksuaalineuvonnasta ja perhesuunnittelusta. Lisäksi hyvät yhteistyötaidot ja aiempi toimiminen moniammatillisissa työryhmissä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Susanna Fagerlund-Jalokinos, puh. 050 359 1680 ja hoitotyön päällikkö Leena Vekara, puh. 050 531 7201.

Hakuaika päättyy 29.9.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Susanna Fagerlund-Jalokinos, puh. 050 359 1680 ja hoitotyön päällikkö Leena Vekara, puh. 050 531 7201.

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb