test

Terveydenhoitaja, Espoon keskuksen neuvola

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:45

Olisitko sinä kiinnostunut liittymään tiimiin, jossa työyhteisössä viihdytään ja jossa toimintakulttuuri on asiakaslähtöistä?

Haemme joukkoomme innostunutta terveydenhoitajaa Espoon keskuksen neuvolaan, keväällä 2022 avattuun Perhekeskukseen. Toimi on vakituinen. Aloitusaika on 13.3.2023.

Espoon ensimmäinen perhekeskus kokoaa yhteen Espoon keskuksen alueella toimivat lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Perhekeskus tarjoaa henkilökunnalle modernit ja monikäyttöiset tilat, joissa työntekijöiden ja asiakkaiden ilona on nähtävillä teoksia Saastamoisen säätiön taidekokoelmasta ja uusi tilausteos EMMA-kokoelmasta.

Äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajan tehtävänkuva on monipuolinen ja laaja. Työtehtävä sisältää muun muassa yksilövastaanottoja, ryhmä- ja etävastaanottoja, sekä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Espoon keskuksen neuvola on avoinna ma-to klo 8-18.30, pe klo 8-14. Työnkuvaan kuuluu yksi iltavuoro viikossa, jolloin työaika on klo 11-19. Perjantaisin ja loma-aikoina ei pääsääntöisesti ole iltavuoroja.

Uutena työntekijänä sinun ei tarvitse selviytyä yksin, sillä hyvän perehdytyksen lisäksi saat tukea ja apua muilta terveydenhoitajilta ja esihenkilöltäsi. Tavoitteena on taata sinulle mahdollisuus turvalliseen kasvuun terveydenhoitajan työssä Espoon keskuksen neuvolassa. Esihenkilönä sydäntäni lähellä on erityisesti työhyvinvointiin panostaminen ja työssä jaksamisen tukeminen.

Kokoaikaisena työntekijänä saat käyttöösi jopa 300€ vuodessa esimerkiksi liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai vaikkapa työmatkalippuun. Henkilöstöetuna meillä on myös perustasoa kattavampi työterveyshuolto, eli työterveyshuollon palvelut ovat käytettävissäsi myös sairaudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Toivon sinulta halua ja valmiuksia sitoutua työskentelemään tämän tyyppisessä toimintaympäristössä yhteistä palvelukonseptia luoden ja toteuttaen, sekä halua oppia uutta avoimin ja positiivisin mielin. Jos kiinnostuit tehtävästä, kirjoita vapaamuotoinen hakemus perustellen miksi juuri sinut tulisi valita osaksi huipputiimiämme.

Työpaikan nimi ja osoite: Kamreerintie 6, 02770 Espoo.
Työaika: 38h15min/vko.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme monialaista työskentelyotetta, kielitaitoa sekä kokemusta monikulttuuristen perheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme lisäksi hyviä oman työn hallinnan taitoja, sekä myönteistä asennetta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Pia Sinkkonen,
puh. 046 877 1997 / pia.sinkkonen@luvn.fi tai osastonhoitaja Riikka Saija, puh. 043 8251673 / riikka.saija@luvn.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan