Terveydenhoitaja, Haukiputaan hyvinvointikeskus

Haettavana on TERVEYDENHOITAJAN sijaisuuksia Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa.

Tehtävän tämän hetkinen sijoituspaikka on Haukiputaan hyvinvointikeskuksen lasten, nuorten ja perheiden palveluissa. Tehtävään sisältyy vaihtelevaa työskentelyä terveydenhoitajan tehtävän eri osa-alueilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistetun sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys. Arvostamme organisointikykyä ja asiakaslähtöisen työotteen hallintaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ryhmäohjausmyönteisyyttä, kykyä toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa sekä myönteisyyttä uuden teknologian hyödyntämiseen työssä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 § 3 mukainen rikosrekisteriotteen valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä

Haastatteluja ja valintoja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3378/2021. Hakemukset on toimitettava 12.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Irja Palosaari p. 044 703 4462 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Haukiputaan hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Simppulantie 15, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Suggested jobs