Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Ison Omenan palvelutorin neuvola - Esbo stad

Tule terveydenhoitajaksi neuvolatiimiin, joka toimii kuntalaisten ytimessä Ison Omenan palvelutorilla!

Olemme ainoa neuvola Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen neuvolapalveluja laajoilla aukioloajoilla. Neuvolan henkilöstössä on laaja kirjo erilaista osaamista eikä sinun tarvitse tietää kaikkea itse tai pärjätä yksin. Palvelutorilla saat kumppaneiksi mielenterveyspalvelut, terveysaseman, kirjaston, Kelan, HUS labin jne. ja pääset halutessasi kehittämään myös uudenlaista yhteistyötä näiden kumppaneiden ja järjestöjen kanssa. Ison Omenan neuvolassa toimii myös HUS äitiyspoliklinikan etäpiste ja teemme tiivistä yhteistyötä mm. konsultointi- ja koulutusyhteistyöllä.

Mikäli sinulla on erityisosaamista tai haluat kouluttautua, on se Espoon neuvolatoiminnassa mahdollista. Kaipaamme joukkoomme mm. imetysohjaajia ja synnytyksen jälkitarkastukseen koulutettuja terveydenhoitajia. Lisäksi koulutamme tarpeen mukaan gdm -hoitajia sekä kastelu/ummetuksen hoitamiseen perehtyneitä terveydenhoitajia. Mikäli taas innostut digipalvelusta, voisi työhösi kuulua myös neuvolan keskitettyä ajanvaraus ja neuvontapalvelua, jossa palvelukanavina ovat takaisinsoiton lisäksi chat. Myös etävastaanottomme kaipaa lisää innokkaita avainhenkilöitä sitä edelleen kehittämään. Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdytyksen.

Yksi toimista täytetään 7.6.2002 alkaen, toinen 13.6.2022 alkaen ja kolmas toimi täytetään ensin kesälomasijaisuudella 22.7. - 31.10.2022 väliselle ajanjaksolle, jonka jälkeen toimeksi 1.11.2022 alkaen.

Työpaikan nimi ja osoite: Ison Omenan palvelutorin neuvola, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo
Työaika: 38h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Vahvuudeksi näemme kielitaidon ja LifeCare osaamisen. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Eduksi luemme kokemuksen neuvolatyöstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/50581

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Jenni Ahvenainen, jenni.ahvenainen@espoo.fi, puh. 0505986071.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito, Äitiys- ja lastenneuvolapalvelut

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön.


Osoite: Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb